Jag och Jessica testar på nått nytt – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Jag och Jessica testar på nått nytt

Igår var jag och Jessica på en supertrevlig middag hemma hos Maria och hennes blivande man Alex. Det är länge sen jag skrattade så mycket. Först skrattade jag när jag och Jessica försökte hitta till deras hus i mörkret… Igår skrev jag att det tar 10 minuter från oss, det var fel…. Det tar det dubbla. Minst. Om man kör rätt. Och det gjorde ju inte jag.

Vi kom fram tillslut i alla fall. Sen skrattade jag så mycket att jag höll på att kissa på mig. Alex har en formel1-simulator och han visade hur den fungerade… Alltså den inlevelsen han hade var helt sjuk. Han satte på högsta volym på maskinen och sen skrekpratade han med oss om hur man kör. Jag var tvungen att gå därifrån för det var så roligt. Han borde skaffa en egen youtube-kanal och filma när han sitter och spelar, det var på riktigt väldigt underhållande. Och jag gillar inte ens formel1.

1381755_10153352987880381_1291013326_n

Maria rider varannan vecka på ett ställe här i Åkersberga som har islandshästar och nu tänkte jag och Jessica också börja med det. SÅ KUL! Min moster har hästar så jag är i stallet då och då, men det är länge sen jag red. Jag och Maria red en gång i veckan på ridskola när vi gick i gymnasiet och det var så mysigt. Jag håller tummarna att vi får plats i hennes ridgrupp, det vore kul.

IMG_5624

20140412-165814Alice och Stefan tycker ungefär likadant om hästar… De är gulliga men läskiga. Just islandshästar tycker jag är väldigt bra i storlek, inte för stora men ändå starka och roliga att rida på.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.