Avsnitt 63 av Tvillingpodden – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Avsnitt 63 av Tvillingpodden

63

Nu finns ett nytt avsnitt av Tvillingpodden uppe. Vi körde del 2 av frågestunden och den här veckan är avsnittet flamsigare än vanligt. Vissa avsnitt blir bara så, tramsiga. Vi svarar på frågor om nattningsrutiner, om vad Ibbe och Stefan gör om dagarna och vilken som är den bästa vs sämsta känslan. Du kan lyssna på podden via Itunes, acast, din poddapp eller på tvillingpodden.se. 

Den här veckan spelade jag och Jessica även in en video när vi gjorde podden, den kommer upp i veckan. Det är alltså premiär för vår youtube-kanal! WIHOO! Vi satt och jobbade på kontoret sent igår så vi hann inte klippa ihop den. På söndag kommer vi förhoppningsvis ha en gäst i Tvillingpodden, wihoo! Jag älskar när vi har gäster.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.