Angelica Lagergren

LOPPI magasin kommer att göras av twinsen

Nu kan jag äntligen berätta att jag och Jessica har fått äran att göra nästa nummer av LOPPI magasin. Jag är så sjukt glad och stolt över att vi har fått den här förfrågan och peppen är total. Jag har mer 10 års erfarenhet av att jobba med tidning och jag jobbade senast som redaktör på VeckoRevyn.loppimagasin

Jag började min karriär på Frida Förlag och en vår fick jag göra ett nummer av FRIDA Sommarspecial tillsammans med en layoutare. Jag var så nervös när tidningen skulle skickas till tryck, men numret blev kanon! Vi satt och jobbade både kvällar och helger för att tidningen skulle bli perfekt.

fridasommarspecial

Mitt nummer av FRIDA Sommarspecial. angelicalagergren

Det var när jag jobbade på FRIDA som jag träffade min bästa vän för livet. <3

lagergrentvillingar

Nu kommer alltså vårt kontor att förvandlas till en liten tidningsredaktion och kommande fredagar och söndagar är jobbdagar för mig. Jag kommer att lägga mina studier på is, ett sånt här erbjudande är för roligt att tacka nej till. Mer om det beslutet i veckan. Jag är glad över att jag vågade säga upp min fasta anställning och starta eget, hittills har det bara varit positivt för mig och jag har redan utvecklats massor.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.