Dagens outfit – baby edition – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Dagens outfit – baby edition

Det är väldigt sällan det går att han samma outfit på Philip längre än en timme. Han har nämligen en tendens att dreggla ned allt, verkligen allt som vi sätter på honom innan vi hunnit dra på honom byxorna. Men idag är undantaget som bekräftar regeln. Vi är nu uppe i fyra timmar and counting. Ovanstående problem gör att et blir väldigt svårt att hinna med att ta en bra Dagens outfit-bild på honom, men nu tänkte jag att jag passar på.IMG_0670Pikebody – Kappahl, Stickad kofta – Newbie, Jeans – Name it.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Då måste jag tipsa om dregglisar från märket Pippi! Dom använde vi på Elise från ca 2 månader när dreglandet började till över 1 års ålder när det gick att ta bort dom utan att det var en stor blöt fläck på hela bröstet efter 1 timme 🙂
    Vi hade aldrig några andra än just dom för att dom var så himla bra både i passform men främst pga det dubbla tyget som kunde ta MYCKET dreggel innan det var dags att byta. Oftast räckte de en hel dag, men ibland krävdes ett byte. Finns i massor av färger (enfärgade) och mönster/texter.

    1. Julia

      Vi har också dreglisar från bland annat pippi. Min 5 månaders dreglar dock igenom dem :S jag tycker att de allra bästa är dem som har fleecetyg på baksidan, de tränger inte igenom ngt och gör också att bebis inte bli kall på bröstet 🙂