Philip 5 månader – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Philip 5 månader

Idag är Philip 5 månader och 6 dagar, det firar vi extra mycket denna semlornas dag! De här fem månaderna har gått fort och nu känner jag att jag börjar komma in i bra vardagsrutiner. Vi har hittat sätt som fungerar för oss och vår familj. Philip börjar prata mer och mer, eller ja, låta. Och det är så himla roligt att se honom och Alice tillsammans. Det finns ingen som gör Philip gladare än Alice. Hon är för det mesta snäll mot honom men ibland klappas det lite lite för hårt… Jag har aldrig sett fram emot framtiden så mycket som nu sen jag blev mamma. Jag är så tacksam över att just jag får vara mamma till A och P. Och jag måste måste ha ett till barn som börjar på A. Så att jag kan skriva APA, hehe.

FullSizeRender

Jag har delat alla semlorna i två, så det är inte 12 semlor utan 6 stycken. Alla står i kylskåpet igen nu och jag har bjudit hit mamma på fika i eftermiddag. Några är med vaniljkräm och några med mandelmassa. Mandelmassa är min favorit, vilken är din? Har ni testat wraps? Nutellasemla? Tipsa om roliga/goda varianter på semlor i kommentarsfältet.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Som nötallergiker får man alltid prova nya alternativ och i år blev det en semla med lingongrädde. Sååååå gott och inte alls lika “tungt” som tex vaniljkräm. Tips!

 2. Maria

  Hej! Tycker er blogg är väldigt kul att läsa, har själv en bebis på 3,5 månad så lär mig mycket genom att läsa om hur ni gör med saker etc. Jag undrar om ni kan beskriva hur och när ni fått in läggningsrutiner för era barn ( vet tex att jag läste att när Alice var bebis hade ni inte alls ruiner), nyfiken på hur ni då skapade rutin och fick henne att somna i tid osv.. Här somnar bebisen vid 21, alldeles för sent tycker jag man märker att han är jättetrött långt innan! Sen vaknar han flera gånger osv.. / från en förvirrad första barnsmamma!

 3. carina

  Har smakat Wrap semlan som var supergod, men när jag for ner till kondis här hemma så hade dom något som heter korvsemla. ser ut som korv med bröd och slingrat röd dekor på, men så gooood, lätt och hålla i och äta.

 4. Cathrin

  Köpte två semlor i tron om att de var vanliga. När vi satte tänderna index blev vi förvånade över att de smakade lite choklad. Efter en stund kom vi underfund med att det var hasselnötsmassa istället för mandelmassa. Sjukt gott!