Lugn och tidig morgon – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Lugn och tidig morgon

Jag vaknade av att Alice ropade “mamma mamma” med en ledsen och ynklig röst inatt så jag gick in och sov hos henne. Det tog lång tid innan hon somnade om, klistrad mot min kropp. Ansikte mot ansikte. Hon vill att näsorna ska nudda varandra, det är såklart mysigt men det är väldigt svårt att somna om.

Vi gick ner tidigt och tittade på Daniel Tiger. Hon får alltid välja vad hon vill titta på och väljer mellan “iger” (Daniel Tiger), “icke” (nicke nyfiken) och “Dola” (Dora utforskaren). Om man sätter på nåt annat skriker hon neeej. Stefan och Philip fick en lång sovmorgon, det behövde S. img_2298.jpeg Idag ska jag till kontoret för att plugga, jobba och spela in Tvillingpodden. Dagens gäst är make up artisten Fanny Lagerwall. Jag har bara träffat henne en gång men hon är så sjukt rolig! Jag ser fram emot att ha henne som gäst. Ikväll ska jag och Jessica på Emmas 30-årsfest med tema Snowroller, det ska bli roligt att klä ut sig, det händer inte så ofta.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.