Nattmatning – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Nattmatning

Ibland är man trött om nätterna. Både jag och Philip. Philip vaknade som vanligt vid 03:00. Jag gjorde mat och matade, Angelica bytte blöja under tiden. Tidseffektivt. Inatt som sagt, matade jag Philip. Sen känner jag hur någon (läs: Angelica) petar mig i ryggen. Jag ignorerar det, någon (läs: Angelica) petar till mig igen i ryggen. FullSizeRender

Någon: – Stefan, du sover, han har ätit klart.
Jag: – Jag sover inte…
Någon: – Jo du somnade och han har ätit klart.
Jag: – Aha…

Jag hade somnat, men lyckats hålla kvar nappflaskan åt Philip, som låg i sitt babynest och åt. Philip hade ätit klart, somnat om och låg nu och använde nappflaskan som napp. Att använda nappflaskan som napp, ger ifrån sig ett ganska jobbigt ljud som måste ha väckt/hållt Angelica vaken. Bra jobbat, Steffe!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecka

  Vad smidigt att låta honom ligga kvar medan han äter! Vår lille blir 2 månader på lördag och äter varannan timme på natten Har dock inte vågat mata honom liggande då jag fått för mig att de kan sätta i halsen, men ska testa!

  1. Angelica Lagergren
   Angelica Lagergren

   För oss fungerar det kanon men jag vet att många har åsikter om det. Matning är ju mer än just bara matning, det är närhet också. Men för oss fungerar det bäst på natten. På dagen ligger han alltid i famnen och äter. Kram A