Helt slut – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Helt slut

 
Det var längesen jag åkte buss hem efter kl 17. Det var längesen jag var såhär trött i huvudet på väg hem. Jag har suttit i utbildning sen 09:30 imorse. Vad har jag utbildat mig i? God redovisningssed i bostadsrättsföreningar. Sexigt va? 

  Nu längtar jag bara på att bussen helt magiskt ska infinna sig i Åkersberga. Då ska jag ge Angelica lite studiero genom att ta med mig Philip och Alice och handla lite. Bland annat semlor. Älskar semlor. Ikväll ska det bli semla och Mästerkocken efter att vi nattat Alice. Jag får gåshud, så gott!

/ Stefan 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.