NUUU finns ett nytt avsnitt av Tvillingpodden – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

NUUU finns ett nytt avsnitt av Tvillingpodden

Ledsen att Tvillingpodden blev försenad en dag, det har faktiskt aldrig hänt under våra 60 avsnitt. Men tiden (och min förkylda röst) räckte inte riktigt till. Vi har under de här 60 avsnitten fött varsitt barn men trots det aldrig släppt avsnittet någon annan dag än måndag. Nu kom visserligen avsnittet upp sent igår, måndag. Men vi lovar att göra vårt bästa för att släppa podden på morgonen även i fortsättningen. Vi har väldigt många spännande gäster inplanerade i vår och det känns så himla roligt!

I det här avsnittet pratar vi om Jessicas rädsla och tankar om döden. Det är ett avsnitt som blandar gråt (ganska mycket) med skratt och sexprat. Du kan lyssna här i bloggen, via Itunes, i din poddapp eller på Tvillingpodden.se.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Jag kissade ner mig! På riktigt! Hahaha! Orkar inte när ni pratar om hur man ska använda blygläpparna som på en teater och att det är som att gå på en tunga! Hahaha! Skrattar bara jag tänker på det! Tack för att ni ger mig massa energi och många skratt! <3