Familjebild i mama – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Familjebild i mama

Jag och Jessica ska vara med på en grej i tidningen mama och de bad oss skicka en bild på oss och barnen tillsammans. Det var nästan omöjligt att få till en bild med alla tre barnen. Det slutade med att Alice fick sitta med en mobil i handen och Elsa fick också kika på den. Hur gör familjer med ännu fler barn när de ska ta en gruppbild, går det ens? Jag träffade både Mirka och Madde på helgens kryssning och jag är så imponerad av hur de klarar av att ta hand om så många barn. Madde har 9 barn och Mirka 13! Ni som läser bloggen, har ni barn? Om ja, hur många? FullSizeRender-24Philip var den som var lättast att få att titta in i kameran… Jag säger såklart till så fort numret av mama finns ute. Jag har ju även gjort några frilansjobb för lite olika tidningar som jag vill visa er, säger till när de är ute också. Nu ska jag sätta mig och plugga Naturkunskap 2… Jag fick godkänt på min labbrapport som jag gjorde förra veckan, det är jag glad över. Jag får ta den här distanskursen steg för steg, när jag tänker på hur lång tid det är kvar innan jag är färdig barnmorska får jag lite svindel…

Det är tyvärr personalbrist på Alices förskola så hon var hemma igår och är även hemma idag. Det är inte det lättaste att hitta tid att sätta sig ner och lära sig om fusioner, rymdens kemi och periodiska systemet med två små barn hemma. Förhoppningsvis kan hon gå dit i morgon igen. Hon var verkligen peppad på att gå till förskolan i går. Hon klättrade upp i vagnen och sa “Koooola Koola” (betyder skola), några minuter efter det ringde en av pedagogerna och frågade om jag kunde ha henne hemma i två dagar. Min första tanke var “Åh nej, det hinner jag inte. Jag ligger så efter med Naturkunskapen.” Men sen var det faktiskt väldigt mysigt att ha henne här hemma med mig och Philip. Igår klättrade hon upp till mig i soffan och la sig nära, nära och tittade på tv. Världens mysigaste lilla tjej.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Hej!

  Jag har 3 barn! Kille som snart blir 12 år, flicka 7 1/2 år och en liten kille som snart blir 4.
  Jag är oxå tvilling! Min syster har 3 grabbar.

  Tack för en underbar podd!

 2. Stina

  Heja heja! Hoppas studierna går bra!

  Hur gick du tillväga för att börja läsa naturkunskap 2? Läser du via Komvux eller någon annan skola? Sker allt på distans? Blir inspirerad till att byta yrke 🙂

 3. Nathalie

  Hej!
  Har en son som är precis lika gammal som Philip (tror det skiljer någon dag) och även han född på BB Sophia : )