Alice testade semla för första gången – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Alice testade semla för första gången

Alice sov över hemma hos mamma fredag till lördag och de hade ett riktigt mysigt dygn tillsammans. Alice fick bada bakar, äta tacos, trycka på hissknappar (vilket hon älskar!), rita, läsa sagor och gå på promenad. När man ritar med henne säger hon “Giis” eller “Häst” och vill att man ska rita just det, gris eller häst. Det är så gulligt tycker jag. Mamma smsade mig och frågade om Alice fick smaka på hennes semla och jag sa ja. Alltså lyckan i Alices ögon i den här bilden, den är oslagbar.

IMG_1596

Mamma har lyckats ta bilden så att semlan ser heeelt enorm ut. Alice satt mest och kladdade med den en stund och åt lite bröd. Hon tyckte inte att det var jättegott, men den var kul att leka med i alla fall.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Hej! Jag är också tvilling och har precis hittat till eran podd! lyssnat igenom alla avsnitt på en vecka och är nu jätteledsen att jag kommer behöva vänta en hel vecka mellan avsnitten :((
    de andra 10 poddar jag brukade lyssna på känns dötrista nu efter jag har hittat eran!
    Tack för att ni får mig att gapskratta varenda dag! Ni är bäst!