Angelica Lagergren

Det här med soffan (igen)

Efter att Philip hade fått sin ”frukost” strax efter 09:30 tidigare idag gick jag ut med hans nappflaska i köket och diskade den. När jag kom tillbaka möttes jag av det här:IMG_0415Alice tittar upp på mig, pekar på Philip och säger ”Gulliii” innan hon skrattar till och fortsätter kolla på Dora i telefonen.

Hon satt duktigt, still i soffan under tiden jag plockade undan hennes och min frukost, som vi precis hann äta klart innan Philip ville äta sin. Men så fort jag satte mig i soffan, förvandlades soffan till en hoppborg igen. Det är konstigt det där, men det är som många av er skrev i mitt förra inlägg om soffan; att det blir en hoppborg när vi är där.

/ Stefan

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karo

    Hej! Jag undrar hur mycket Alice får titta på tv/ipad/telefon? Jag har en jämngammal son och ibland blir jag så osäker på hur mycket jag ska låta honom titta.

  2. Karoline

    Det är ju så att när du sitter soffan finns det ju en vuxen där som man måste ha lite uppmärksamhet ifrån och då ska det hoppas och härjas, annars går det bra och sitta still och passa lillebror.

  3. Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma

    Hej finaste ni!
    Jag har skrivit om lite amningsproblem på bloggen idag – hoppas du och dina läsare vill kolla in. Berättelsen är minst sagt naken, men jag tror det kan vara skönt för alla gravida/nyblivna mammor att förstå att man sällan är ensam 🙂
    Tusen kramar <3