Angelica Lagergren

En vanlig fråga angående Natural Cycles

Beginner_Prevent_Kit_1024x1024

Jag använder Natural Cycles som preventivmedel, något som passar bra för mig. Jag är inte intresserad av att stoppa i mig hormoner, jag har gjort det i så många år. Jag får ofta frågan om jag verkligen vågar lita på NC, om jag inte är rädd för att bli gravid igen. Jag litar absolut på NC och nej, jag är inte rädd att bli gravid igen. Det är i ärlighetens namn inte vår mest sexuella period just nu med två små barn. 😉 Men nej, jag är inte rädd att bli gravid igen. Jag tror på den här metoden och det går snabbt att ta tempen varje morgon. Om jag sovit väldigt lite en natt hoppar jag över att ta tempen. Här kan du läsa mer om NC som just nu har ett erbjudande för dig som vill testa.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej! Jag undrar hur NC skiljer sig från att ta tempen och använda gratisappen Glow? NC kostar ganska mycket pengar och känns som att en blir lite lurad.. Kram!

  2. Johanna

    Hej hej. Tack för en toppenblogg. Jag använder själv NC sen några månader tillbaka, men med 3 barn tycker jag det ibland ändå är svårt att ta tempen på morgonen. Barnen sover inte i vårt rum och när de vaknar (speciellt minstingen på 16 mån) så bör man springa upp direkt så han inte väcker de andra. Då har man liksom missat chansen att ta tempen:)
    Upplever du detsamma? Tänker att jag inte borde vara ensam om detta som småbarnsmor

  3. Ellie

    Hej.
    Då kommer en liten dum fråga kanske.
    Men vi som har exempel PCO?
    Då allt inte fungerar som det ska.
    PCO är förövrigt ”Hos en del kvinnor är en eller båda äggstockarna fulla av små vätskefyllda blåsor, så kallade cystor, som har bildats av äggblåsor. Detta kallas polycystiska ovarier, PCO. ”
    Då jag själv har detta. Och inte PCOS. Men samma fråga gäller där. Hur funkar det? ( Det kan innebära att man till exempel har långt mellan menstruationerna eller ingen mens alls)
    Förlåt om jag är lite jobbig.
    Älskar dock er blogg.
    / Nån som har svårt att bli gravid.