Angelica Lagergren

9 saker våra barn aldrig kommer leka med

1. Snake på Nokia 3310
Minns du hur pulsen gick upp när ormen bara blev längre och längre och man gjorde allt för att den inte skulle äta upp sig själv?

145

Bildkälla

2. Plastnappar 
Jag hade en i varje färg och storlek i ett snöre runt halsen.

214768557_f3bd92a2-ea50-492b-a1e9-8257abf303d2

 

Bildkälla

3. Happy meal-boxen i plast
Jag och Jessica ritade egna pommes frites och lekte McDonalds varje dag med en sån här Happy Meal-box från 80-talet.

$_1

Bildkälla

4. Bebisar som man spolade under kranen
Små bebisarna i plast (fanns även djur) som man spolade under kranen i varmt eller kallt vatten. Minns du vad som hände? Blöjan blev rosa eller blå.
s-l1600

5. Skattkisteglassen
Det var typ en centimeter glass i lådan men det var ju faktiskt en leksak i botten!

glass2

Bildkälla

6. Furby
Jag vet inte hur många gånger jag skrev Furby högst upp på önskelistan!

url


7. Idolkort på Spice Girls
Jag hade alla! Jag hade dessutom väggarna tapetserade med posters på Spice Girls, Geri var min favorit.

Skarmavbild-2014-11-20-kl.-15.38.08-1024x571

Bildkälla

8. Pojken och Tigern
Jag HOPPAS att mina barn kommer att läsa den här boken. Jag minns den så väl, läste du den i skolan?

189

Bildkälla

9. Mood ring 
Ringen som talade om vad du var på för humör. Älskade grön ”Blandade känslor”. Mmmkey.

ring

Bildkälla

/Angelica

Fler roliga listor:
8 saker jag sa innan jag fick barn
6 situationer där babblarna är oumbärliga 
5 saker alla mammor borde få
För och nackdelar med livet som fotbollsfru
9 knäppa saker på min förlossning

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pernilla

  Min äldsta har precis köpt en furby, hon läste Pojken och tigern förra året i skolan och igår hittade jag bebisarna som ändrar färg på blöjan längst ner i hennes leksakslåda…

 2. Lifestyle by Ida

  Är född 94 och minns en del.. Kommer ihåg napparna, furby, en Nokia 3310 var min första mobil och jösses sö nöjd jag var! Tror att det var i andra eller tredjeklass som jag läste pojken och tigern och minns den ganska bra än ”maj maj måne en katt försvann i Skåne. Var han än går vet ingen, men på natten dukkla stigar vandrar tyst en vänlig tiger” tror jag är ungefär vad som står i slutet! 🙂

 3. Ida

  Så rolig lista nu blev man ju nostalgisk!min son läser faktiskt pojken och tigern nu och de är så roligt att lyssna när han läser, minns mycket från den boken

 4. Saga

  Åh blev så sugen på att spela snake nu så laddade hem en app där man kan spela det och det ser ut som att man spelar från 3310:an haha 😀

 5. Louise

  Jag läser till lärare (föräldraledig nu) och läraren jag är hos när det är praktik läser Pojken och Tigern för sina klasser, barnen älskar den! Tror jag också kommer använda den om jag nån gång lyckas bli färdig med utbildningen haha =)

  Förresten, kan inte du och Stefan knåpa ihop ett inlägg om hur man håller liv i och balanserar förhållandet när man har småbarn? Har ni bra tips? Vår dotter är 1 nu och vårt förhållande har skakat många gånger det senaste…man är trött, man försöker hitta balans mellan att vara mamma/partner/sig själv, ja du förstår säkert. Hade verkligen uppskattat några tips om ni har =)

 6. Lisa

  Jag jobbar som lärare och mina elever har alltid med sig furbys när det är leksaksdagar då har dem furby skola/dagis! Haha och pojken och tigern har vi som läsläxa varje vecka, himla mysig bok med Sveriges geografi! 🙂