Angelica Lagergren

Renovering av kontoret

IMG_4700-717x1024Jag och Jessica ska hyra ett kontor här i Åkersberga från och med 1 december. Vi ska podda, blogga och frilansa från det kontoret. Som det ser ut nu är det bara ett tomt rum och vi tänkte slänga på lite vit färg på väggarna och sen köpa massa snygg inredning. Jag tycker att det ska bli så roligt att inreda kontoret tillsammans med Jessica. Jag har gjort det här kollaget som inspiration (med bilder från Pinterest). Jag vill sätta igång nu på en gång! Jag har börjat skriva en inköpslista på saker vi ska köpa… Jag funderade först på om jag skulle sitta hemma och jobba men när Stefan går på pappaledighet (vi vet inte när det blir än) vill jag låta honom vara pappaledig och jag vill kunna åka iväg och jobba. För mig funkar det inte att sitta i mjukisbyxor med tofs på huvudet och jobba. Jag behöver vara i en kreativ lokal och göra mig i ordning. Skärmavbild 2015-11-09 kl. 10.07.22Såhär ser kontoret ut idag! Vi ska ha varsitt skrivbord mittemot varandra, tillräckligt stora bord så att vår poddutrustning alltid kan stå framme. Nu ska jag sätta mig och leta vita bokhyllor på blocket, jag älskar att fynda (och sälja!) grejer.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Krister

    – Jag funderade först på om jag skulle sitta hemma och jobba men när Stefan går på pappaledighet (vi vet inte när det blir än) vill jag LÅTA honom vara pappaledig och jag vill kunna åka iväg och jobba.

    Vad bussigt av dig. Att dela upp föräldraledigheten 50/50 är det få mammor som vill…

  2. Elli

    Tänkte bara tipsa om en hemsida där man kan hitta möbler gratis, som skänks bort: bjussa.se och nej gör ej reklam för de utan tänker att man behöver varje krona när man börjar på eget i början
    Lycka till

  3. E

    Vilken dröm att få inreda sitt egna kontor! Det kommer bli så fint, vad mysigt ni kommer ha det där. 🙂 Det är nog klokt att ha en annan plats att jobba på, skönt att komma hemifrån och få klä sig i jobbkläder! 🙂 Ska bli roligt att se vad ni två kokar ihop framöver.

    1. Herr och Fru Lagergren

      Vad roligt! Ska du göra det? Jag känner mig blekare än blekast, borde boka in en soldusch hos dig! 🙂 Kram A

  4. anne

    Det är så roligt med alllt spännande nytt i Jessicas o dittliv! Följer med spänning! Blir så kul att se hur kontoret blir! Men hur gick det med tandvärken??

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hejje! Tack, jag tycker också att det känns så himla spännande och roligt. Nu har jag fått citodon så just nu känns det okej. <3 Kramar A