Angelica Lagergren

Lockigt hår efter graviditet 

  De här stunderna är underbara! Jag älskar att vara nära Philip och Alice, vi ska inom kort skaffa en större säng och jag skulle på riktigt inte ha nåt emot att de sov inne med oss. Tills de är sju. Minst!  Jag försökte fota mitt underhår, det gick sådär… Jag blev lite lockig i håret efter graviditeten med Alice och nu efter Philip är det superlockigt undertill. Är det fler av er som fått en annan typ av hår sen ni blev gravida? Tappade ni mycket hår?

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    tappade fruktansvärt mycket hår efter graviditeten…FRUKTANSVÄRT….trodde jag var allvarligt sjuk och kanske var på väg att dö..plötsligt en dag låg inte halva mitt huvud i duschen längre utan en normalstor tuss…lyckan var total och jag firade med att köpa mjukglass, ”jag kanske inte är sjuk ändå” tänkte jag och tröck i mig den där glassen. Lyckan blev dock kortvarig:( sonen närmade sig året och hans favoritsyssla blev att ta tag en näve hår på mitt huvud och dra allt han kunde, kunde riktigt höra och känna hur håret slets från hårrötterna eller drogs isär i mitten. Min son är strax över året nu och hairpulling är fortfarande hans favoritsyssla. Jag ser ut som ett mähä och har många gånger funderat på att sätta på honom en tvångströja eller binda hans händer med morgonrockskärpet men jag hittar det inte:/ så summan av kardemumman..inte nog med att jag tappat hår så slits det nu från mitt huvud istället.

  2. Frida

    Jag tappade inte mer hår än vanlgt, men däremot har jag numera riktigt korkskruvslockar i underhåret. Tråkigt bara att överhåret enbart är vågigt…

  3. Anna P

    Jag har två barn o med första barnet tappade jag ingenting ….men däremot efter andra så känns det som jag tappat såååååå myclet o tappar än….barn nr 2 är snart 1 år och jag ser mitt hår överallt i huset. På trappan i hallen i badrummet, ja överallt. Jag måste dammsuga varje dag. Jag tappar lika mycke som en hund när de byter päls….panik! Jag har dock alltid haft tjockt hår o ganska långt, sen är de mörk brunt så d syns så tydligt överallt.

    Jag kan inte ens smygäta kakor i skafferiet för jag lämnar spår efter mig! Haha

    Droppen var när jag öppna dotterns blöja o såg ett låååååång hårstrå ligga där! Ååå!!! Blir galen! Hårstråna ligger everywhere!!

    Sen så har håret typ framförallt i luggen klyvts typ på mitten. Så jag har fått hockeyfrilla. Någon som känner igen sej i detta? Hjälp!

    Summa kardemumma mitt hår e katastrof efter barn nr 2 så jag har precis köpt vitaminer som jag tar varje dag mot håret!

    Kram till världens bästa blogg o pod hihi

  4. Maria

    Jag hade redan lockigt sedan innan så det fortsatte vara så, däremot så blev det mörkt brunt! Jag hade mörkbrunt hår när jag var mindre men det har blivit ljusare med åren och jag har lagt lite slingor och varit blond typ. Efter graviditeten blev både ögonbryn och håret som växte ut jätte mörkt! Konstigt!

  5. Emelie

    Ooh ja! Jag har fått en helt annan hårkvalitet sedan mina graviditeter. Men inga härliga lockar utan istället ett torrt, frissigt spret som inte går att göra mycket med 😉

  6. Frida

    Så blev det för mig med när jag va gravid med nummer ett! Har nu 3 kids nu och håret är mycket rakare (har såna där tråkiga fjonkar som inte vill ligga rätt nu bara). Så vill du ha rakt hår igen så kanske du lär skaffa lite fler barn Tack för en bra blogg och en super bra podd!

  7. Sanna

    Tappade massor efter första graviditeten, trots att jag inte ammade. Håret blev även mycket lockigare. Nu är jag gravid igen och ser att håret bara blir lockigare och lockigare. Håller dock tummarna för att jag inte ska tappa så mycket hår denna gång. Ser redan ut som jag vet inte vad i håret..