Filter och kaffe fixar dagen  – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Filter och kaffe fixar dagen 

  Idag är jag extra glad över att kaffe och snygga filter finns. Det hade varit skönt om ett filter fanns i verkligheten och om man kunde ta ett piller och bli pigg och frisk snabbt. Jag skrev igår att jag behöver sömn för att bli frisk och någon vidare sömn blev det inte inatt. 
Jag får skylla mig själv… Jag ville se Paradise hotel och det är ju slut 23, Philip sov typ heeela kvällen vilket inte bådade gott för natten. Jag har varit mer vaken än jag sovit och det känns i hela kroppen. Idag blir det ingen promenad och inget stoj och stim. Idag ska jag sova när Philip sover. Vi hörs lite senare! 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ebba

    Haha känner igen mig. Säger också att jag ska sova när Agnes sover men alltid kommer det något som jag måste göra. Min lilla sover jättebra mellan 7-12 efter det så är det lite röj. Så igentligen borde jag gå och lägga mig samma tid som henne 😛 men det vill man ju inte. Hoppas du får sova lite idag ifall :). Ha en fin fin torsdag!