Uppdatering av Lille Skutts garderob – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Uppdatering av Lille Skutts garderob

Jag skrev tidigare i veckan att vi hade varit inne i stan och shoppat mer kläder till Lille Skutt eftersom han var lite större än vad vi hade trott att han skulle vara. Som tur var fick vi en del pengar av Lille Skutts morfar Acko som födelsepresent, med motiveringen med att vi nog visste bättre vad Skutten behövde än morfar.IMG_4612

Bodies från Lindex, byxor (från vänster) Newbie, H&M & LindexIMG_4613Den här lilla söta outfiten från H&MIMG_4614

När vi kom hem från shoppingen hade Lille Skutt fått sitt första postpaket. Ellos hade skickat en liten födelsegåva i form av den här onesien och overallen. Paketet av adresserat till Lille Skutt Lagergren vilket satte bekymmer i huvudet på postpersonalen eftersom paketmottagaren måste kunna legitimera sig med leg och om paketen upphämtas av bud, måste budet ha med sig mottagarens legitimation. Men ni ser på bilden att det löste sig som tur var.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Åh, va mysigt! Hur vilka storlekar satsar ni på nu? Vilka va han för stor för? Vi har bf om tre veckor och blir inte klok på alla kläder!