Han har ökat i vikt – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Han har ökat i vikt

IMG_2919Jippie! Lille Skutt har ökat i vikt, ganska lite men trots det en ökning. Hans bilirubinvärde hade minskat och det är på rätt väg, det känns väldigt skönt. Nu kommer vi inte åka tillbaka till BB Sophia nåt mer utan nu tillhör vi bvc och de kommer hem till oss på tisdag för att väga och mäta. När vi kom hem från stan var Alice megatrött och gick och la sig och vilade tillsammans med Stefan och jag och tvilling tog en promenad ner till vattnet.

IMG_2932Jag firade Skuttens lyckade sjukhusbesök med en Capri-Sonne, så pass gott!

IMG_2935När vi kom hem mötte vi en lycklig Alice som slängde sopor med Stefan. Sen hjälpte hon mig att köra barnvagnen. Jag måste verkligen boka en frisörtid, nu står jag inte ut med utväxten längre. Jag hade en tid förra veckan men jag hann avboka den när förlossningen drog igång. Tur det!

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.