Dagens outfit – baby edition – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Dagens outfit – baby edition

FullSizeRender 5Body – Livly, byxor – Carter´s (ärvda från Elsa) FullSizeRender 4 FullSizeRender 6Vi köpte massa kläder från Livlys outlet när Lille Skutt låg i magen, det mesta i newborn-storlek, det vill säga väldigt litet. Alldeles för litet för vår bebis. Den här bodyn går inte att knäppa i nacken men den passar på längden, idag i alla fall. FullSizeRender 3Byxorna/tightsen är så himla söta tycker jag, med den lilla sjöhästen på rumpan. Nu ska vi åka in till BB Sophia igen för att ta prover på honom, hoppas hoppas att det ser bättre ut, det vore skönt!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Jag dör va söt o gossig!! Och inte så lik Alice, va spännande! Väntar min 2a till januari och är sååå spänd hur bäbi nr2 kommer bli o se ut!

  Grattis till två underverk <3

 2. Camilla

  Hej!

  Det är första gången jag kommenterar men har läst dig/er i många år ☺️ och vill tacka för en otroligt trevlig blogg. Anledningen till att jag nu måste ge mig till känna är att tipsa om bodyförlängare. Min lilla prinsessa är snart 6 månader och växer så det knakar och jag köpte bodyförlängare på Tradera vilket gör att kläderna bodysarna har räckt till i minst en strl längre ☺️. Ett litet tips från mig bara .

  1. Angelica Lagergren
   Herr och Fru Lagergren

   Det måste införskaffas! Tack för tips! <3 Tack snälla för att du läser bloggen, det betyder mycket! Massa kramar A