Angelica Lagergren

Stånkat runt på event 

  Jag är på väg hem nu efter att ha varit med tvilling på Loppis höstevent. Vem går ens på event i vecka 39? Jo, jag tydligen. Jag vill bara att tiden ska gå nu… Som tur är har vi snälla män som både hämtar och lämnar oss. Jag vågar som sagt inte köra bil längre. Jag har alldeles för mycket ilningar för det, jag är rädd att köra av vägen. Våra kära vän Knivlisa gick modevisning på eventet tillsammans med sin son Harry!  Här hade Harry gömt sig under en liten filt.   Jag önskar att vi hade haft en sån här fotoautomat på vårt bröllop, så himla roligt! Jag tycker att Jessica och Ibbe ska ha det. Eller så kanske vi kan ha det på vår 30-års fest… som vi borde börja planera. Vi fyller 30 den 17 september men festen får nog bli nästa år. Det känns lite tight med tid (och ork!) nu. 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.