Angelica Lagergren

Hulkgråt

 Min mamma var precis här och fixade mina fötter, hon filade och skrubbade fötterna och målade mina tånaglar. Sånt som är (för mig iaf) helt omöjligt att göra som höggravid. Så gulligt av henne! Nu känner jag mig absolut redo att föda.   

 Men sen blev det hela extremt sorgligt… För andra gången idag lurade Jessica mig att det var baby shower. Jag är SÅ trött och SÅ skör så jag uppskattade inte alls hennes skämt. Hon smsade ”Kom till mig om 10 minuter…” då svarade jag att jag bara hade morgonrock på mig och frågade om hon kunde komma hit. 

Då skrev hon att det var baby shower och min puls gick upp och jag blev SÅ glad. Jag klädde på mig snabbt och sen knackade det på dörren och då stod hon där ensam och skrattade. Det blev bara för mycket för mig. Jag bröt ihop. Och nej, de här gravidhormonerna går inte att styra tyvärr. Hulkgråten visste inga gränser och tillslut skrattade Stefan åt mig. Och då skrattade jag med. Haha. Åhh! Låt mig föda nu. 

/Angelica 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalie

    Hej Angelica!

    Är en lite nygammal läsare hehe.. Tänkte i alla fall fråga ifall du vill lägga upp bilden på hur det ser ut med brudklänningen på väggen (läste att ni har den uppe som dekoration).

    Gifte mig i somras och blev lite sugen på att härma. 🙂