Angelica Lagergren

Hon är sjuk! 

  Alice har varit pipig de senaste dagarna och igår var hon supertrött. Det hade en förklaring. Inatt har vi knappt sovit någonting, hon har nämligen blivit sjuk. Kanonförkyld och hög feber. Lilla stackaren. Nu har hon fått alvedon och är piggare men ögonen är blanka och nosen rinner. Jag är extremt känslig med sömnen nu när jag är gravid, så just nu känner jag mig mer död än levande. Vi hörs lite senare! 
/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Vår lilla Freja är också sjuk nu, snorig och feber, så det får bli en myssöndag imorgon. Hoppas ni har en härlig kräftskiva, vi är precis hemkomna efter kräftskiva hos min bror.

  2. Sandra

    Hej!

    Asså jag måste bara säga att ni är så sjukt roliga på tvillingpodden! Har lyssnat ikapp några avsnitt senaste dagarna och avsnittet när Jessica låste ut ibbe var så galet roligt, skrattade högt flera gånger på bussen och när jag gick ensam mitt i stan, folk måste trott att jag var lite galen 🙂 Så fortsätt spåra, ni förgyller mångas tillvaro!

    Och krya på dig Alice!

    Kram Sandra

  3. Hanna

    Krya på Alice!

    Min Charlie (1 år på torsdag, vart tog tiden vägen) hade över 40 graders feber i flera dagar. Några samtal till 1177, vårdcentralen och även ett snabbt besök på barnakuten och alla sa samma sak. Det är sååååå många barn som är sjuka nu. Vi gav alvedon och mkt att dricka. Smoothies och vatten. Håll koll på allmäntillståndet. Våga ring 1177, gärna fler gånger än vad ni tänkt.