Angelica Lagergren

Event i Täby

amvina_6-883x1024Det är inte varje dag det hålls event för bloggare och press ute i Täby. Vi bor ju i Åkersberga och Täby är inte alls långt ifrån oss, det flesta event är ju alltid inne i stan. Idag var jag och ett gäng andra bloggare inbjudna på afternoon tea hos Amvina i samarbete med gulliga Sheila. Hon är alltid så sprudlande glad och är verkligen en sån tjej som ger energi, det gillar jag.

amvina_2-768x1024Jag åt en och annan jordgubbe och muffins!

amvina_5Bliss Sthlm har bytt namn och heter nu istället Vinter & Bloom. Jag gillar verkligen de här filtarna och filtar kan man ju inte ha för många av. Jag ska införskaffa den grå eller blå till Lille Skutt!

amvina_7-1024x768Vi fick med oss varsin åkpåse hem för att testa och det ska bli superkul att se hur den är, men det blir längre fram när kylan kommer. Som ni ser har påsen en öppning längst ner som gör att barnet kan ha sina fötter utanför (om det har på sig smutsiga skor/kängor vill säga, annars kan de såklart stanna kvar inne i påsen). Jag tänker ofta när jag ser barnvagnar med åkpåsar (eller barnvagnar med filt eller täcke) att jag vill hoppa ner i vagnen och sova och bli dragen. Man skulle ha njutit mer som barn helt enkelt, hehe.

IMG_6962Jag, Annika, Lisa och tvilling. Nästa gång jag träffar de här tjejerna hoppas jag att Lille Skutt är på utsidan. Det här fick nog bli mitt sista event innan han föds. Det börjar bli kämpigt och tungt nu. Jag och Jessica tog tåget till Täby, jag vågar inte köra bil längre sträckor OM jag skulle få såna där ilningar eller värkar. Det känns för läskigt och osäkert helt enkelt.

amvina_3Elsa var också med och tyckte att det var supermysigt hos Sheila. Nu är det dags att sova, i morgon ska jag på gravidyoga och jag läääängtar! Det ska bli så skönt att få koppla av och sträcka ut den här svullna kroppen. Är det bara jag som längtar efter kyla och höst nu? Snälla snälla höst, kom nu! Jag vill ha på mig stickade kläder och frysa när jag ska gå och lägga mig, inte svettas…

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    Är babybutiken i själva Täby centrum-gallerian. Hoppas det, tycker verkligen det saknas en riktigt bra barnbutik där (gärna med barnvagnar och hela köret). Tack för en bra blogg!

  2. Lena

    Åh vad skönt att höra att någon mer längtar efter höst! Jag är gravid i v 34 och just nu känner jag mig typ svettig konstant. Jag har alltid varit väldigt frusen av mig och längtar nu efter att kunna ha mjuka mysiga kläder och inte ”ha så lite på mig som möjligt”. Men jag har inte haft några krämpor under min graviditet och då kan man nog stå ut med de någon vecka till så länge man slipper gå och ha ont/må dåligt. Super mysig blogg!

  3. Jessica

    Hej Angelica & Stefan. Tänkte höra om inte ni kan göra ett inlägg om hur ni tänker när det gäller föräldraledighet?

    Om jag förstått de rätt så är du Stefan föräldraledig nu och du Angelica är sjukskriven? Hur blir det när Lilleskutt kommer? Ska Stefan börja jobba? Ska Alice till förskolan? Hur många timmar/vecka isånafall? Allt är en djungel tycker så vore intressant att kolla hur några andra gör!

    Tack för en kanon blogg! Och lycka till med allt nu <3