Angelica Lagergren

Följ gärna mig på instagram

  Följ gärna mig på instagram! Angelicalagergren heter jag där, kommentera gärna på min senaste bild om du vill att jag ska följa dig. 

Jag och mamma är barnvakt åt Elsa och det är sååå himla mysigt med en liten bebis. Det får mig att längta ännu mer efter Lille Skutt! Nästa vecka ska jag och Stefan gå Carina Rylanders profylaxkurs över Skype, vi gick hennes kurs när jag var gravid med Alice, men då var det i grupp på Danderyds sjukhus. Jag känner att jag behöver en liten upprepning av hur jag ska tänka inför förlossningen. Mer om kursen när vi gått den! Gick ni några kurser inför förlossningen? 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Håller med Sara som skrivit om dykmetoden. Den boken är lättläst och bra och vill man veta mer kan man läsa mer på nätet. Min första förlossning försökte jag mer profylax andas och det var hemskt, blir lätt att man hyperventilerar och får mer ont. Bättre att andas lugnt och slappna av som i dykmetoden.

    Lycka till med förlossningen! Jag har nästan samma BF som dig (11 sept), har varit kul att följa dig på samma resa. Har exakt samma ilningar och sammandragningar som du verkar ha just nu

    Kram Sara

  2. Sara

    Födde min första, en dotter, för snart 6 veckor sedan, och vi gick bara på ”barnmorske träffen” innan på Danderyds sjukhus. Sedan löste vi båda boken ”föda utan rädsla”. Den handlar om dyk metoden, i princip att man låter kroppen följa med värken och inte spjärna emot den. Låta kroppen möta den utan att försöka Spänna sig. Sjukt bra bok, lättläst och väldigt informativ. Den och min kille var allt jag behövde och jag längtar redan efter nästa förlossning, hur sjukt det än må låta :). Ett tips att köpa den, kapitlen för partnern är väldigt bra också!