Angelica Lagergren

En eftermiddag vid havet 

   Efter uppkörningen kom Stefan och Alice och hämtade mig och sen åkte vi till havet. Vi åt glass, japp, allihopa. Alice fick smaka på Sitting bull och sa ”mmm mmm mmm” samtidigt som hon åt. Jag är lycklig hela vägen in i själen! I morse vaknade jag med ont i halsen och var snorig, och nu på kvällen har det blivit värre. Det gör mig inte så mycket, nu ska jag ha semester och bara ta det lugnt. Nästa vecka ska vi på Yasuragi hela familjen och om en vecka bär det av till Danmark och sen Falsterbo. Längtar!

Alice fick känna på havet för första gången idag och hon ville inte gå därifrån. Hon skrattade och tjöt av lycka när vågorna sköljde upp på hennes fötter. Att vattnet var kallt (18 grader) brydde hon sig inte om. Om ni tittar noga bakom mig ser ni nudiststranden, men trots många nakna människor lyckades jag inte se någon snopp. Så pass trist! Nu ska jag fira dagens körkort med hummer och västerbottenpaj. Hoppas att ni har en fin fredag.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Låter helt fantastiskt! Jag och Elise har varit hos min bästa vän och hennes 2 små tjejer och badat och lekt vid sjön, första gången för Elise och hon ääälskade det! Så mkt roligare och lättare än vid pool (bor i E-Tuna och har nära till parken zoo och parkenbadet med pooler) som vi var till tidigare i veckan. Så det blir garanterat mer strandvistelser i sommar, bästa som finns att se de små älsklingarna bli så lyckliga ❤️

  2. Elin

    Stort grattis till körkortet

    måste bara säga att jag äskar din å din systers blogg ni är så underbart härliga sen måste jag säga att eran podd är BÄST har aldrig lyssnat på den förens för typ 3 dagar sen trots att jag följt era bloggar länge så nu har jag massor med bra underhållning att lyssna på när jag solar, åker bil eller lagar mat kram på er