Sömnbrist och gott kaffe – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Sömnbrist och gott kaffe

Bild 2015-06-30 kl. 14.18Hej kära läsare och ledsen för ingen uppdatering innan lunch. Den här dagen har helt enkelt inte fungerat som sig bör. Ni som följer Angelica på Instagram vet redan att det inte blev mycket till sömn för oss inatt. Några av er trodde att det var fullmåne, men det har vi tyvärr inte förrän den 2a juli. Vi hann precis somna igår kväll innan Alice vaknade, hon somnade om ganska snabbt. Pep lite då och då fram till 03:20 då hon var klarvaken och vägrade sova. Vid 04:30 gick jag och Alice in och la oss i gästsängen inne i hennes och Lille Skutts rum för att Angelica skulle få sova lite. Det gick sådär bra.

Sen har sovvägringen fortsatt under dagen fram till eftermiddagsvilan som pågår “as I write” så att säga. Jag ville hålla er uppdaterade om varför det inte kommit någon uppdatering. Plus en kaffebild, som det var alldeles för länge sedan som jag publicerade. Förut var det nästan en i veckan, så många att Angelica ett tag förbjöd mig att publicera sådana bilder. Det är väl en fas som allt annat, vi har varit oförskämt bortskämda med sömn i den här lilla familjen innan. Men nu ska jag försöka få sova lite innan Alice vaknar.

/ Stefan

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elisabeth

    Kjenner meg igjen i dette her! Min lille venn holdt på på samme måten for et par måneder siden, da var hun like gammel som Alice er nå. Hun våknet plutselig mye i løpet av natten og vegret seg for å sovne igjen. Løsningen for oss ble å gå fra to hviler på dagen ned til kun en hvil. Nå vet ikke jeg hvor mye Alice hviler i løpet av dagen, men dette fungerte veldig bra for oss! Bare et lite tips elsker forresten bloggen deres! klem fra Norge

  2. IB

    Även om det såklart inte är något vidare med sömnbrist så är det skönt att vi inte är ensamma. Har en pojk på 7 månader som brukar sova bra men idag gjorde han också morgon vid 03.30. Kaffe=bästis idag:)