Kusinmys och lek med mormor – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Kusinmys och lek med mormor

11659256_901737456528921_1949717650812903718_nIgår var min mamma här och det var första gången hon var med när Alice och Elsa lekte med varandra. Eller lekte och lekte.. Jag vet inte hur mycket Elsa leker med Alice. Men Umbi tycker att Elsa är väääldigt spännande. Hon vill gärna peta och pussa på henne exakt hela tiden. Hon förstår “klappa fint” och “försiktigt” ganska bra… Men hon blir lite frustrerad när Elsa inte leker tillbaka med henne och då blir klapparna och petet lite hårdare. Det gäller att sitta med hela, hela tiden.

IMG_4397När Jessica och Ibbe skulle laga middag tog mamma och jag med oss Elsa och Alice på en kort promenad. Det var första gången de båda var ifrån Elsa så vi gick bara runt i vårt område, vi ville vara nära om lilla bebisen blev ledsen. Det gick hur bra som helst!

11235433_901737559862244_3005423776692954424_nVi hittade en ny lekpark ett stenkast från vårt hus och Alice fick åka rutschkana med mami för första gången i livet. Hon var lite för trött för att uppskatta det, hon blev inte ledsen men hon skrattade inte heller av förtjusning. Vi får helt enkelt testa det en dag istället för en kväll. Jag är så glad att mamma bor så nära som hon gör, det är guld värt att ha henne nära. Hon hjälper till väldigt mycket med Alice, och det är så gulligt att se hur Alice skiner upp när mamma kommer hem till oss. <3

Jag älskar för övrigt att det äntligen är varmt ute på kvällarna nu. Äntligen är sommaren här! Jag ska faktiskt strax gå och sova. I morgon väntar en stor plåtning på jobbet och efter nattens obefintliga sömn behöver jag sova så mycket jag bara kan.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronica H

    Surfade runt på luisaviaroma efter en väska på rean, och snubblade över de sötaste bodysarna från Ralph Lauren till lille skutt, på rea. Var bara tvungen att länka!

    http://www.luisaviaroma.com/index.aspx?#ItemSrv.ashx|SeasonId=61I&CollectionId=0P6&ItemId=23&VendorColorId=UjE0Nzk1&SeasonMemoCode=sale&GenderMemoCode=kids-boys&Language=&CountryId=&SubLineMemoCode=clothing&CategoryId=129&ItemResponse=&MenuResponse=&SizeChart=false&ItemTag=true&NoContext=false

    Hoppas länken funkar, ser lite weird ut här när jag klistrade in. Finns annars under rean på pojkavdelningen, 0-24 mån.

    Kram på er!