Dagens outfit – baby edition – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Dagens outfit – baby edition

IMG_4377Tröja – H&M, byxor – Kappahl/Newbie 

IMG_4365IMG_4378Den här lilla vilda ungen alltså! Tröjan är fyndad på H&M:s rea, den kostade bara 10kr! Jag köpte den till Lille Skutt för den är i storlek 6-9 månader, men Alice kunde ha den. Den är i kortaste laget, så det blir nog bara en eller två veckor som hon hinner använda den. Jag tycker att hon passar otroligt bra i den här turkosa färgen. Jag köpte ett par byxor också till lilla A på rean, egentligen var jag på jakt efter ett par shorts men det fanns inga.

Vilka är de bästa sommarplaggen tycker ni? Till små ettåringar alltså. Hon börjar kännas lite för stor för att ha body, men samtidigt är de smidigt eftersom det inte blir någon glipa mellan byxorna och tröjan… Är byxdressar bra? Jag såg en shortsdress på Kappahl (Från Newbie) som jag gillade men Stefan älskade inte den, så det blev inget köp. Kom gärna med era bästa tips på bra sommarkläder!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mp

  Jag skulle sattsa på korta bas leggins från hm med tanke på att hon är i kryp/stå/gå stadiet samt t-shirts och blusar. Kanske ett par fina short, men tycker inte de används så mycket. Klänningar känns också meckit när de är små och kryper runt på golvet. Ett tips om du inte redan varit inne på pomp de Lux. Ljuvliga barnkläder med super bra rea nu!

 2. Gabriella

  Vi använder mycket tunna leggings och svala långärmade tröjor. Finns bland annat på PoP. Jag gillar inte riktigt att ha shorts på så små barn då knän lätt skrapas upp samt att kläder är bästa solskyddsfaktorn. Kram kram.

 3. Mia

  Har mkt långärmat (skydda från solen) i typ stl 80(hon har 68/74 annars) och luftiga tajts. Eller uv dräkt. Älskar även jumpsuits. Hon fyller 1 om 2v.

 4. Sandra

  Body’s slutade vi använda vid storlek 68 redan. Nu på sommaren gör det ju inget heller om det skulle bli en glipa mellan tröjan och byxan. Vi kör mkt klänningar med liten Trosa till så sitter blöjan bra på plats {finns så söta med volanger på med } sen dom ju ha en söt liten strumpa till och skor. Annars gillar vi byxdressar, många av dom har knappar i grenen för smidigt blöjbyte.

 5. Fru Minimalist

  Åh, de där vita byxorna från Newbie har vi med! Tycker de varit perfekta nu under våren/sommaren då de känns tunna i materialet med sin små “lufthål” i mönstret. Köpte ett par i större storlek också då vår dotter bara är halvåret.

  Jag tycker dock att omlottbodys är otroligt smidiga så jag har planer på att köra på det även när hon blir större och har köpt några som ska fungera upp till 1 år. Eller blir det kanske bökigare när bebisar/barn blir större och står och går själva? Annars hade jag varit inne på samma tema som du med byxdress i tunt material, har för mig jag sett att Newbie har sådana både med korta och långa ben.

 6. Sanna

  Vi slutade använda bodys när våran dotter var runt 1 år! Bästa sommarplaggen skulle jag nog säga ljusa svala leggings och en tunn tunika!

  Byxdress är väldigt gulligt men väldigt jobbigt när man ska byta blöja och måste ta av hela klädesplagget

 7. Emma

  Jag älskar bodysar! Min dotter hade det mer eller mindre till hon slutade med blöja, dvs strax innan hon fyllde 3 år. Upp till storlek 86 hade jag i princip inget annat än body, i storlek 92 börjar ju utbudet av bodys bli starkt begränsat så då blev det av naturliga skäl fler toppar/tröjor. Byxdressar är himla gulligt och smidig om de går att öppna i grenen så att blöjbytet blir enkelt.

 8. Malin

  Bodys tyckte jag var toppen tills hon började gå (10,5 månader då), i början av juli förra året. Sen blev det leggings/shorts med tunika/blus/t-shirt eller såklart nån klänning. Gillar hm’s kort-leggings, får 3 st för 100kr så är väldigt prisvärt och finns i flera fina färger.

 9. Johanna

  Mitt bäst tips är tunikor/klänningar och leggings, både korta och långa! Jag har övergett bodys helt, tycker bara dom är bökiga ☺️ Annars t-shirts och shorts, finns många fina shorts både på hm, Lindex och kappahl! Överlag tycker jag att Lindex och hm har mycket bra barnkläder till bra priser. Kappahl’s Newbiesortiment har jag tröttnat lite på även om det finns väldigt mycket fint där!

 10. Anna mamma till Vincent

  Vi har haft shorts och t-shirt/linne till Vincent på somrarna. Skulle jag haft en flicka skulle jag inte kunnat motstå newbies alla fantastiska klänningar:). Kram!