Angelica Lagergren

Tvillingpodden avsnitt 30

Nu finns ett nytt avsnitt uppe av Tvillingpodden. Vi kallar avsnitt 30 för ett jubileumsavsnitt där vi svarar på er lyssnares frågor. Det blir en hel del prat om barn, relationer, husköp och mycket, mycket mer. Hoppas att ni vill lyssna! Vi hann inte ta med alla frågor den här gången, så om just din fråga inte kom med nu kommer den förmodligen med i nästa avsnitt. I slutet bryter vi ihop i skratt och efter det kunde vi helt enkelt inte vara seriösa längre…

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nini

    Hej! Vad gäller husfrågan så svarade ni inte på vart ni kan tänka er bo i framtiden, är det Åkersberga som gäller eller vill ni bo närmre stan/nån annanstans – isåfall vilka områden? Vilket är era favoritstadsdelar i stan, innanför tullarna?:D

    1. Herr och Fru Lagergren

      Men åh! Det klippte Jessica bort 🙁 Jag vill gärna bo i Täby nästa gång vi flyttar… Men kan tänka mig att bo i Österskär också, precis vid havet. Men ett hus med pool vore en dröm! Men vi vill komma närmre stan och planen är väl att bo i stan igen om kanske 15-20 år. GUUUD vad länge det låter! Haha. Favoritstadsdelen innanför tullarna är Gamla stan och Östermalm. Kram A