Angelica Lagergren

Inget mer prat om körkortet 

 Från och med nu blir det inga fler inlägg här i bloggen om övningskörning eller körkort. Några skrev att jag inte ska ge upp, det kommer jag absolut inte göra heller. Men det var dumt av mig att dela med mig om när uppkörningen var, det blev nog en extra stress att veta att så många visste om det. Nästa gång jag skriver något om körkortet har jag det i min hand! Jag tycker att ni har varit (är) urgulliga som peppar och stöttar mig, ni är bäst! 

När det är över ska jag fira som aldrig förr. För många är det här med körkort en enkel grej, inte för mig. Men som sagt, jag ger inte upp! Nu har jag ältat klart att jag misslyckades, torkar tårarna och satt mig bakom ratten igen. 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. alice

    Sån jäkla FIGHTER du är??? Alltså jag hade aldrig rest mig upp efter två ”misslyckanden”. Jag är så jävla impad av dig. Höggravid och en ettåring hemma, JOBBANDES och samtidigt skaffa körkort! HEJA ANGELICA! Du är ju så grym. När du klarat det – lova mig att du unnar dig själv ngt riktigt härligt! Kram

  2. O.

    Mycket bra beslut! Tror absolut att det kan bli en press när du berättar om det i bloggen så öppet som du gjort.

    Vifta med kortet när det än kommer istället. 😀

    Heja dig, du kommer fixa det!

  3. Elin

    Tack för en underbart rolig podd och blogg!

    Jag berättade inte för någon om min uppkörning! Förutom en kompis, hon fick vara mitt stöd mellan teorin och uppkörningen, det var några svettiga timmar. Men känslan efteråt, när jag klarat det, var oslagbar! Haha, jag gick direkt till min mammas jobb och bad om att få låna bilnycklarna sedan fick hon inte igen bilen på hela dagen och fick ta bussen hem.

    Men försök släppa pressen. Det är bara dumt att det blir någon låsning av det hela. Det är nog mest du själv som stressar upp dig och känner press på så vis. Du har så fina människor omkring dig som stöttar och fångar upp dig när det gått mindre bra. Men så småningom så har du det där körkortet i handen. Då får du fira med allihop som stöttat dig längs vägen. Jag tror på dig!

  4. Hanna

    Jag håller på med kortet nu. Har teorin och uppkörning ”snart” men det är endast sambon & min pappa som vet när det är.

    Pallar inte pressen.

    Så jag tycker att du tar ett klokt beslut att inte säga när det är dags

    jag tycket att du är grym!

    Snart har vi körkort!

  5. Mia

    Bra tänkt!

    Misslyckades två gånger i rad (första gången stod min pappa och väntade med ett gäng blommor! Haha!! Inte så kul då..) och sista gången visste bara maken som hängde med vår böbis under tiden.

    Berätta inte för nån- bara gört!

  6. Susanne

    Det gör du helt rätt i 🙂

    När jag tog körkort visste bara min man om det INGEN annan. Så skönt att slippa all press/stress av alla andra. Såklart blev alla jätte förvånade sen när jag bara visade lappen att jag hade fixat körkortet:)

    Du kommer fixa det.

  7. Amanda

    Hej! Tack för en fin, bra & rolig blogg samt en fantastisk pod!

    Ni twins är jätteroliga, är brevbärare och lyssnar på er bland annat under mina brevturer, sitter ju och skrattar så att jag får ont i magen av er!

    Nu över till mitt meddelande:

    Jag tog suuuperlänge på mig med körkortet, tog så många körlektioner att jag vet inte vad. Kuggade också en uppkörning och var brutalt ledsen. Men vet du vad? Sedan bestämde jag mig att jag skulle ha det där jäkla kortet och sedan tänkte jag inte alls på ekonomin i det hela utan körde bara på tills jag hade det! FY vad jag INTE har ångrat mig sedan dess!

    Du klarar det! Kämpa på!

    Stor kram och pepp!

  8. Lea

    Jag körde upp tre gånger innan jag klarade det. Grät som om någon hade dött varje gång jag misslyckades! Jag presterar dåligt under press och har inte nerver för att bli bedömd så att ta körkort var tufft för mig. Kämpa på! Du fixar det @):-

  9. Matilda

    Usch inte kul… Och sitta och bli bedömd sådär. Klarade inte heller första gången och min sambo trodde jag bara skämtade när jag sa att jag hade kuggat…

    En helt annan fråga; vi väntar vårt första barn och funderar mellan Britax go next som jag vet ni har haft till Alice eller Bugaboo Donkey Mono. Jag, (och förhoppningsvis vi ;)) vill gärna ha tät* mellan syskon så tänker att Bugaboon kan vara bra. Vilken tycker ni är bäst? För- pch nackdelar?

    *Vet av erfarenhet att man inte kan planera barn, tog tid för oss innan jag blev gravid men i den bästa av världar osv.

    Supertacksam för svar och måste bara säga att jag ÄLSKAR er blogg, önskar att de var längre och fler avsnitt bara 😉

  10. Caroline

    Jag berättade inte för någon när jag skulle ha teori samt uppkörning.

    Inte ens min man visste när/var/hur.

    Det var så skönt att ingen visste utan det blev en överraskning.

    Du gör helt rätt i att inte berätta i bloggen.

    =D

  11. EmmaF

    Heja dig! Jag gjorde precis som dig, berättade inte för alla när jag hade uppkörning, kände att pressen blev för stor. Lycka till ❤️️

  12. Lina

    Jag kände exakt som du inför att ta körkort, det va liksom en milstolpe i mitt liv nästan 😉 När jag fick reda på att jag va gravid kände jag att det var då eller aldrig typ. Jag klarade det på 3 uppkörningen så kämpa på! Jag vet att man mår rikigt piss när man inte klarar det. Älskar att läsa eran blogg och följa er på instagram. Har själv en dotter på 1 år och väntar nu en son med BF oktober 🙂

    Kram

  13. maya

    man kan ju inte vara bra på allt angelica, å du är så himla bra på så mycket annat! vara mamma, vara fru, ditt arbete å säkert en miljon andra saker.