Angelica Lagergren

Lyxlunch med Annika

11287874_103819739956908_645601740_nIdag har jag varit inne i stan heeela dagen och pluggat. Det går riktigt bra om jag får säga det själv, jag ska dock be Stefan om hjälp att plugga in parkeringsregler (där är jag sämst, jag får bara inte in det…) och rörelseenergi… Jag och matte ni vet, inte den bästa kombinationen. Stefan får helt enkelt vara pedagogisk och förklara för mig hur det fungerar. Jag håller tummarna för att jag förstår då och att vi slipper bli osams…

Jag avbröt pluggandet för att gå på Samsungs sommarlunch tillsammans med Annika. De presenterade lite nyheter och bjöd på mat. Ett riktigt lyxigt avbrott! Carolina Gynning var där med sin gulliga dotter Adele, jag har aldrig sett hennes lilla tjej i verkligheten innan och hon var verkligen megaggullig och vinkade till mig och Annika. När jag såg Carolinas hår blev jag sjukt sugen på att bli ännu blondare… Jag kanske ska unna mig ett frisörbesök när jag är klar med körkortet. Ja, så får det bli. Det är snyggt med ännu ljusare hår nu på sommaren, även om jag vet att min kvalité blir sämre…

IMG_3468När vi gick från lunchen fick alla plocka med sig varsin sommarbukett, kanske bästa goodiebagen ever! Jag tog pioner, brudslöja och någon annan vit blomma. Jag hoppas att de håller sig fina tills jag kommer hem.

IMG_3475IMG_3479Bästa Chichen, alltid lika trevligt sällskap!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. O.

  Men gud vilken härlig ’goodiebag’!

  Som en liten dröm ju att få plocka fina blommor fritt! 🙂

  PS. Har mailat dig o Stefan om en grej, men har inte fått ngt svar, så jag provar här också.

  Jo, jag har ett tips till er blogg om att göra så att alla länkar ni eller de som kommenterar lägger in blir till en ny sida. Det underlättar så mycket då man oftast kanske vill ha er blogg kvar när man läser, om du förstår?

  TACK på förhand & tack igen för en superhärlig blogg!

  Älskar er blandning av allt! DS.

  Kram från en trogen läsare.

 2. E

  Hej! Lycka till med körkortet, sån lycka och frihet sen när man har det!

  Ville hoppa in och kommentera då jag läst er blogg länge och gillar den verkligen!

  Har själv precis startat en blogg. Den kommer att fyllas med favoritrecpet på mat, dryck och bak och allt som inspirerr mig och som passar på köksbordet. Några recept finns redan uppe!

  Tack för att ni inspirerar med er blogg!

  http://www.onthetable.devote.se

 3. Alex

  Kanske dum fråga men jobbar inte du? Du kom väl nyss tillbaka från föräldraledigheten? 🙂 tycker du aldrig skriver att du jobbar utan hänger i stan och pluggar?

  1. Herr och Fru Lagergren

   Absolut ingen dum fråga! 🙂 Jag började jobba heltid i april, nu har jag dock två veckors semester för att ta körkort. Och jag bloggar aldrig på jobbet, så blir inte att jag skriver så mkt om det. Kram A