Morsdagspresent – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Morsdagspresent

IMG_3347

Idag var jag och Alice på hemligt uppdrag. Det var skoj. Det tyckte både jag och Alice. Vi behövde ordna en morsdagspresent åt Angelica. Vi var även sjyssta och kirrade en från Lille Skutt, det kändes rätt. Det tyckte både jag och Alice. Allt var “all fun and games” till dess att Alice gett hennes och Lille Skutts morsdagspresent till Angelica. Då ville Angelica ta en bild i klädd hennes present.IMG_2804Alice älskar ju inte att klä på sig. Och att då behöva “byta outfit” bara för att ta en bild, gick självfallet inte hem. Angelica härmade Alice och gillade faktiskt presenten, men det skulle ju bara bli en konstig bild om Angelica var superglad och Alice sitter i hennes famn och gråter. Så det här var en “bättre bild”.

/ Stefan

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.