Min första mors dag! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Min första mors dag!

image29-1024x1024Nu har jag och Jessica precis spelat in ett nytt avsnitt av Tvillingpodden. Det blev massa prat om Jessicas förlossning och vi var tvungna att avbryta mitt i på grund av tårar… Lyssna i morgon så får ni höra. Förut idag var vi och fikade hos mamma, hon hade bakat vaniljbullar – världens godaste. Det var ju min och Jessicas första mors dag, mysigt att få dela den med henne, vår mamma och våra gulliga döttrar.

Jag har hunnit med att övningsköra idag också, det gick bra. Jag känner mig trygg i bilen nu och det är en skön känsla. I morgon väntar en dubbellektion med körskolan och sen ska jag på en tv-inspelning på Gröna Lund. Mer om det i morgon! Nu ska jag klippa podden och sen blir det mys i soffan och film.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.