Stor och liten  – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Stor och liten 

 God morgon! Igår var Jessica, Ibbe och deras lilla tjej här på middag. Acko var också här och gick runt och sjöng med Alice. Det märks verkligen att hon tycker om honom, de är så gulliga tillsammans. Jag har ju såklart förstått att Alice vuxit och blivit större, men igår när hon och lilla bebisen var nära varandra såg man det såklart ännu tydligare… 

Nu längtar jag ännu mer efter Lille Skutt i magen, det är så mysigt med en minibebis, dock hade jag glömt hur ofta det matas och byts blöja… Typ hela tiden! Nu ska vi äta frukost, vi har färska svenska jordgubbar kvar från igår. Ska bli så gott! 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.