Lekpaus!  – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Lekpaus! 

 Jag tog en paus i pluggandet och lekte med Alice och Stefan inne i Täbykattens lekrum. Alice är fortfarande lite för liten för att kunna ha riktigt roligt där inne. Det finns en rutschkana och lite annat kul, som inte funkar när hon är så liten som hon är. Men hon och en annan bebis spanade in varandra på långt avstånd och började krypa mot varandra. När de möttes upp klappade de lite på varandra, växlade några ord och sen kröp de vidare. Så himla gulligt att se!       Favoriten inne i lekrummet var den här boken... såklart! Det är ju en stor katt i den! Alice ska få en gosedjurskatt av mig när hon fyller år. Hoppas att jag hittar en svart och vit som är lik Signe, hennes favoritkatt. Nu ska jag ut i bilen igen och övningsköra och vi kaaanske ska köpa målarfärg på vägen hem. Jag fick en idé om att göra om på ovanvåningen och Stefan nappade på min idé på en gång. Bilder kommer om vi kommer igång på projektet i helgen!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.