En golfkväll och tidig morgon – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

En golfkväll och tidig morgon

IMG_2750IMG_2747I går kväll åkte jag iväg och spelade nio hål golf. Det är verkligen skönt att få komma i väg ibland. Oftast känner jag inget större behov av att få göra saker utan Angelica och Alice, men när jag väl är iväg och spelar golf är det skönt att bara vara Stefan och inte pappa Steffe.

Jag och Gustaf, den andra smile:ande killen på första bilden, spelade som sagt nio hål på Åkersberga GK med varierande spel. Allt från par till quadrupel boogy. Hålet på bilden är hål 5 och helt klart ett av de snyggaste på banan. En kort par 3 på 133 meter som spelas över vatten oavsett flaggplacering. Förra gången så blev det par här, nu blev det dubbel boogy. Jag landade precis kort om green efter vattnet. Gustaf var 30 cm kortare med sitt slag och bollen låg precis i vattenkanten, 40 cm under vatten.

Alice och jag är uppe och gör dag. Angelica sover vidare. Idag väntar en tripp till Täby C för mig och Alice och senare ikväll blir det grillning på altanen.

/ Stefan

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.