Gooood morgon! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Gooood morgon!

Bild 2015-05-28 kl. 05.12God morgon på er och ledsen för att jag inte bloggade i går. Har varit lite risig de senaste dagarna och i går valde jag att prioritera vila istället för bloggen, mellan att ta hand om Alice och övningsköra med Angelica. Det visade sig vara en bra idé då jag mår mycket bättre i dag. Och tur är väl det eftersom vår lilla apa bestämde sig för att sova den kortaste natten sedan hon slutade amma. Hon somnade 22:15 och bestämde sig för att 04:38 var det dags att gå upp.

Nu går hon på knäna efter bordskanten och är superfokuserad. Så pass fokuserad att hon inte vill bli fotograferad av mig, vilket syns.IMG_2739

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.