Dagens outfit – baby edition – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Dagens outfit – baby edition

P1000987 IMG_2744

Tröja & Byxor – Next, Strumpor – P.o.P

Angelica är inne i stan och pluggar körkortsteori idag. Jag och Alice chillar hemma och fotar dagens outfit mellan lek och Papparapporten. Vi fick den här lilla outfitten av mina föräldrar när vi var där nu i våras, men sen glömde vi packa upp den weekend-väskan som vi hade med oss dit. Tills vi skulle till Eksjö för två helger sedan. Kläderna var lite för stora när vi fick dem men nu är de perfekta i storlek 74. Alice gillar den söta kaninen på rumpan.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.