Nytt i gravidgarderoben – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Nytt i gravidgarderoben

image1xxl image1xxl-2 image1xxl-1Jag behöver nya gravidkläder och de finaste hittar jag alltid på Asos.com. Dock fanns inte alla kläderna jag ville ha i min storlek så jag får leta vidare… Jag tycker att det är väldigt svårt att hitta fina kläder som magen kan växa i. Jag har kvar nästan allt från när Alice låg i magen (en del sålde jag) men alla jeansen jag hade då är för små. Höfterna blev bredare och rumpan större efter förlossningen, så där har jag fått köpa nya. Favoritjeansen är från H&M och kostar 199 kr, meeen de tappar färgen sjukt snabbt. Har någon av er tips på var jag kan hitta snygga gravidkläder? Jag vill ha kvar min vanliga stil med svart, vitt och pastell. Jag är inget större fan av blommiga tunikor och t-shirts med stora tryck.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annica

  Jag älskar också hms gravidjeans! Om det är svarta du har testa att färga om dem. Det har jag gjort ocj det fungerade jättebra + inte alls så jobbigt som jag först trodde att det skulle vara 🙂

 2. Annika

  Jag var också gravid förra sommaren, fick min son i September. Esprite,, mamalicous och Boob använde jag. Samt gravidjeans från H&M och tubkjolar från Gina Tricot och Indiska. Köpte endel klänningar till sommaren samt att ha på kontoret på Zalando, de har många bra märken. Tack för en bra blogg!

 3. Karin

  Det fanns inte när jag var gravid men jag har uppfattat det som lindex har fina kläder. Sen kan du köpa vanliga trikåklänningar där magen kan växa i även fast det inte är ett gravidplagg. Lycka till!

 4. Mia

  Jag körde mkt på jättetajta fodral och större koftor(liksom, svepa omkring sig)..det gillade jag, inget jag skulle ha på mig som icke-gravid, så variationen var kul. Köpte allt i vanliga affärer..koftorna har jag fortfarande.

 5. Frida

  Jag köpte på Lindex webshop på deras gravid/mamma avdelning där. Tycker de har riktigt snygga grejer, klassiska, stilrena. Kram