Leksaksförvaring fixad – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Leksaksförvaring fixad

IMG_2728Efter Angelicas körlektion igår åkte vi till Täby Centrum för att leta efter ny leksaksförvaring åt Alice. Den vi har (läs: hade) var ju i trä och väldigt kantig. Den nya är från Elodie Details och i tyg med snygga läderdetaljer. Den är verkligen perfekt, den sväljer alla hennes leksaker och mer där till. Eftersom den är i tyg går den att vika ner så att Alice kan plocka ur sina leksaker. IMG_2725 Den fungerar även att klättra på. Det tyckte Alice var väldigt bra.IMG_2731Bästa leksaken i går var dock en Pixie-bok, “Snurrans födelsedag”. Alice bläddrade fram och tillbaka i den i ca femton minuter och satt där och viskade “katt”.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Men åh va snygg! Bra köp!

    Va, säger hon katt? Det var tidigt! Posta gärna en video, såå mysigt när talet sätter igång!