Bröllopet! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Bröllopet!

2015-05-22-2332_555fa053ddf2b3500ef2c93bGod morgon! Jag fick en fråga om varför jag inte lagt upp några bilder på bruden och massa bilder från bröllopet i lördags. Jag vill helt enkelt inte störa bruden och fråga om jag får lägga upp bilder. De är lediga i några dagar och bor på hotell, de ska få vara kvar i sin bröllopsbubbla tycker jag. Här ovanför är en bild från kvällen innan bröllopet när jag och de andra två tärnorna hjälpte Malin att pynta lokalen där bröllopsmiddagen och festen var.

2015-05-22-2336_555fa1429606ee5fe6a3aac92015-05-22-2336_555fa1602a6b226bd6d3b0dfDe här bilderna är från Malins blogg som du hittar här. Jag var ju både toastmaster och tärna på bröllopet, det var en ära att få vara en så stor del av deras dag. Det krävdes såklart en hel del planering så även om det känns tomt att det är över är det såklart samtidigt skönt att ha det avklarat. Jag var SÅ nervös innan vi skulle gå in i kyrkan. Och SÅ nervös inför första talarpresentationen på bröllopsmiddagen, men sen tycker jag att allt gick hur bra som helst.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Hej fina du! Jag kollar in här på bloggen flera gånger om dagen och älskart ditt instagram konto. För att inte tala om podden! 😀 Jag har precis som du fått äran att vara en del av våra vänners dag i sommar, tärna och toastmadame, jag är verkligen sjuuuukt stressad för uppdraget och håller på att googla ihjäl mig… 😉 Jag skulle bli så fruktansvärt glad om du ville dela med dig av det material du kämpat fram, för inspiration av upplägg och talarpresentationerna! Skulle bli jätte glad om du kunde hjälpa mig! Ha det så gott och tack än en gång för att jag får ta del av ditt vardagsliv! 🙂 KRAM!!