Tvillingpodden avsnitt 25 – förlossningsberättelse del 1 – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Tvillingpodden avsnitt 25 – förlossningsberättelse del 1

NU finns ett nytt avsnitt av Tvillingpodden uppe. Jessica delar med sig av del 1 av sin förlossningsberättelse. En förlossning som inte alls blev som hon hade tänkt sig. Hoppas att ni vill lyssna! Du hittar som vanligt podden på Itunes eller i appen podcaster.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Hej! Först och främst vill jag bara säga att jag älskar era bloggar och podden! Podden, podden, podden.. Den är så bra! Jag satt i biblioteket och pluggade för någon vecka sedan och tänkte att det vore en toppenidé att lyssna på er podd medan. Veckans avsnitt var då ni hade kiss-prupp-kräk-skrattfest hemma hos Jessica.. Jag skrattade helt hysteriskt och frustade högt! Vilket inte uppskattades av de andra biblioteksbesökarna.. Men jag uppskattar er och eran podd såååå mycket! Tack för att ni förgyller min dag en gång i veckan med podden! (Hädan efter lyssnas dock podden hemma där man får skratta hur högt och hur mycket man vill!)

  Nu till något annat, en sak som jag tänkt på sedan ni berättade att Jessica hade sin lilla bebis i magen och att Lille skutt flyttat in i Angelicas mage: eftersom ni är tvillingar så är väl, rätta mig om jag har fel, chansen att bli gravid med tvillingar större för er? Hur tänker ni kring det? Skulle ni vilja ha tvillingar själva? Jag kan inte minnas att ni pratat om det i podden så det kanske ni skulle kunna göra? Men först vill jag höra fortsättningen på Jessicas förlossningsberättelse!

 2. Linn

  Så bra podd! Garvade tills jag dog på min kvällspromenad. Om Jessica orkar kan ni väl köra dubbelavsnitt den här veckan? Pretty pleeeeeaaaase! Klarar inte av att vänta en hel vecka efter en sådan här cliffhanger!! Så himla spännande och härligt att få höra om förlossningen.

  Stort grattis till Jessica och Ibbe till deras lilla dotter 🙂

 3. Jeanette

  Tack för bästa podden. Skrattade så jag trodde min förlossning skulle starta. Gör den det i natt så skyller jag på er. Fy fan va sjuka ni är

  <3