Angelica Lagergren

Älskade, fina bäbish!

11244051_966873099999900_955938988_nJag är så lycklig över att Jessicas och Ibbes bäbish äntligen är här. Hon är så otroligt fin och varje gång hon tittar in i mina ögon börjar jag gråta. Jag förstår nu vad Jessica menar med att hon älskar Alice så mycket, jag älskar deras dotter helt otroligt mycket, trots att vi precis har träffats. Hon är fantastisk! Och jag är så stolt över min tvilling, hennes förlossning blev inte alls som min. Hon är världens starkaste tjej. Hon kommer säkert lägga upp en förlossningsberättelse inom kort, ni får hålla koll i hennes blogg, ni hittar den HÄR. 

Jag var så orolig när Jessica var inne och födde. Vi hörs ju flera gånger om dagen i vanliga fall och har alltid stenkoll på hur den andra mår. Nu gick det väääldigt många timmar utan att vi hördes, vilket såklart är helt förståeligt. Men det var jobbigt, sjukt jobbigt. Jag ville vara där, nära henne. Jag ville stötta, krama och ta hand om henne. Som tur var hade hon världens bästa Ibbe vid sin sida, han var ett helt otroligt stöd och jag är glad över att hon har honom.

Nu sitter jag och klipper avsnitt 25 av Tvillingpodden. Jessica orkade spela in podden idag, det trodde jag inte att hon skulle göra. Jag hojtar här när den ligger uppe!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Hehe… jag blev skogstokig när min tvillingsyrra födde och det drog ut på tiden. Sov ingenting, sjukanmälde mig från jobbet, började kasta saker och till slut ringde jag förlossningen och grät. Inte helt rimligt men…

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hahaha! Åhh! Ja, men det är hemskt ju! Man vill ju bara vara med och stötta och veta vad som händer… Kramar A

      1. Lisa

        Maja, jag får ju be om ursäkt för att du fick lida så… Hehe – not! Jag fick lära mig den hårda vägen att man inte ska jämföra sig med sin tvilling. Din förlossning var ju supersmidig (ok, överdrev lite) och jag tänkte att jag hade ”samma kropp”. Kanske jag har men en bäbis som kom i vidöppen bjudning. AJ.

  2. Madelene

    Du är så fin Angelica och även din tvilling Jessica.

    Ni har en sån fin relation emellan och jag blir alldeles varm inombords av att läsa detta inlägget. Så.himla.fint!! <3

    Crosstrainar med er podd i lurarna och jag gapskrattar flera gånger och måste liksom kika efter luft.

    Ni är helt underbara, tack för att ni delar er om allt. Ni gör vardagen ett stycke roligare och varmare.

    Grattis till Mosterrollen och till lille bebisen i magen.

    Kram från en 6-månaders gammal mamma med alla känslorna utanpå! 🙂