Angelica Lagergren

Vaken hela natten

 Tappra tvilling kämpar på inne på förlossningen. Jag är så stolt över henne! Jag har sovit kanske tio minuter inatt. Vaknar, somnar, vaknar. Svarar på sms. Svarar på samtal. Sova. Vakna. Så jäkla pirrig nu! Snart är jag moster. Snart är de mamma och pappa. 

/Angelica  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lea

    Spännande att Jessica håller på föda barn! Har följt er sedan jag hittade eran podd för typ 7 månader sedan när min son var nyfödd och jag letade något att lyssna på när jag gick mina barnvagnspromenader. Mitt i prick!

    Lyssnar nu varje vecka, och följer bloggarna dagligen.

    När min son föddes var jag övertygad om att det bara skulle bli ett barn. Tyckte inte om att vara gravid, tyckte förlossningen var otroligt obehaglig, och det tog lång tid innan jag kände att jag älskade mitt barn, nu efterhand vet jag att fick en släng av förlossningsdepression, MEN min poäng med denna långa kommentar är att eran podd, och sättet ni pratar om era graviditeter och förväntningar på hur livet med era barn kommer bli/är gör att jag faktiskt börjat längta efter ett till barn och hoppas på en bättre upplevelse hela resan igenom. Tack för att ni finns!

  2. Jessica Kulde

    Jag håller helt med dig om att hon är jätteduktig! Det blir säkert extra mycket känslor för dig när din tvillingsyster ska föda. Snart är det din tur igen! Är du laddad? Hur känner du inför smärtan, och smärtlindringen?

    Spännande natt!