Angelica Lagergren

Så pass imponerad! 

  God morgon! Tusen tack för era fina kommentarer igår på inlägget om att sluta älta. Det känns skönt att jag inte är ensam om det. 

Igår när jag kom hem från jobbet fick jag en chock. Stefan hade sagt att han skulle påbörja altanbygget på vår baksida. Han är nästan klar nu! Staket och tak ska dit, men annars är han klar. Jag frågade om någon varit där och hjälpt honom med bygget, men icke. Han har gjort allt helt själv! 

När vi träffades för fyra år sen var Stefan inte alls så händig som han är nu. Jag är imponerad av att han vill och kan göra såna här saker själv. Jag skulle aldrig få för mig att bygga ett tak sådär, oavsett om jag var gravid eller inte. 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Hej! Läser er blogg, lyssnar alltid på podden och kollar papparapporten och måste säga att ni verkar vara otroligt härliga människor att ha i sin närhet!

    Jag har lite frågor till podden!

    Hur tänkte ni kring barn/graviditet/att vara förälder innan ni fick barn? Alltså inte en månad innan utan för kanske 8 år sedan, visste ni om redan då att ni skulle skaffa barn?

    Hur tror ni att ni hade hanterat föräldraskap om ni fått barn när ni var runt 20-21? Hade ni varit tillräckligt mogna?

  2. Mia

    Wow!! Heja!

    Och riktigt bra jobbat av Alice som sover så sjukt mycket?!? Asså igår fick jag två pauser på 40 resp 35min då vår tjej (lika gammal) sov. Kunde då läsa lite körkortsteori och duscha. Inte bygga nån jäkla altan! 😀 Vad har ni för bra sov-gener egentligen?!! 😀

    Härligt ni kommer ha det på baksidan i sommar, kram

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hehe, det slogs upp på 3 timmar. Alice brukar sova 1 1/2-2h två gånger om dagen, typiskt bra när man vill göra saker.
      / Stefan

      1. Mia

        Underbart ju! Grattis A och S!

        Filt o leka passar vissa barn..inte vår unge. Hej stå-krypa-bita-pilla-äta-gräva-galenpanna 😛

  3. Bella

    Väldigt bra jobbat! Min man är hantverkare så han vågar ju det mesta själv men generellt sett känns medelsvensson väldigt rädd för att utvecklas åt det händiga hållet utan anlitar hellre. Modigt och bra jobbat av Stefan!!