Alice nya leksaker – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Alice nya leksaker

IMG_1799Alice har upptäckt att det mesta är ganska roligt att leka med. Hon är väldigt intresserad av våra tallrikar när vi äter men de är inte optimala att leka med. Häromdagen sken hon upp som en sol när hon såg mjölkpaketet och hon blev överlycklig när hon fick det av mig. Hon satt och lekte med det i en halvtimme och skrattade åt det. Jag sköljde faktiskt ur paketet så att hon kan ha det som leksak.

IMG_1793En annan grej hon tycker är rolig att leka med är choklad. Och nej, jag har inte gett henne choklad även om jag är övertygad om att hon skulle gilla det. Men hon lekte tittut bakom chokladkakan och satt och pillade med den hur länge som helst. Den fick hon tyvärr inte behålla som leksak eftersom jag ville öppna den. Vi har skrivit innan om decilitermått och slevar som Alice gärna leker med. Har ni tips på andra “icke leksaker” att ge till sitt barn? Hon har vanliga leksaker också, men tycker att allt nytt är väldigt spännande.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Isabel

  Spaghettisleven! Vår som börjar skaka i hela kroppen och spärrar upp ögonen då han ser att jag tar fram den. Sen kan han leka lääänge med den. Han är 7 månader.

 2. Elin

  Bröd/grillpensel i silikon! Min son tyckte den var jätterolig att både leka med och tugga på när tänderna var på G.

 3. Petra

  Har en dotter som är några veckor äldre och säger som alla andra tomma petflaskor med makaroner eller ris eller vad som helst och en 2 liters tom glasslåda med lock eller utan. Med lock blir det som en trumma. Skulle säkert vara roligt att fylla den med något också. Ha trevlig dag kram

 4. Emilie

  Förpackningen med våtservetter är superkul tycker Stella snart 7 månader. Prasslar fint och hon kan sitta och pilla på den väldigt länge.

  Dom är så söta när dom är helt i sin egna värld och bara sitter och pillar med sina små fingrar.