Vi har köpt en ny barnvagn! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Vi har köpt en ny barnvagn!

11078722_782991445117319_680828859_nFör en stund som kom vi hem från Vallentuna där vi var och köpte en syskonvagn. En bekant hörde av sig till mig på facebook och skrev att hon skulle sälja sin och jag nappade direkt. Det blev som ni ser en Bugaboo donkey duo och den känns än så länge kanon. Jag var orolig över att den inte skulle få plats i vår bil, vi har en Toyota Auris, men det var inga problem. Dock undrar jag hur man packar för en veckas semester med en barnvagn i bagageutrymmet. Tips någon? Jag är expert på att packa för mycket.

Nu sitter Stefan och klipper Tvillingpodden, Alice leker på golvet och jag tänkte gå och göra mig en kopp te. Egentligen är jag sugen på att ta ett varmt bad, men det tar så jäkla lång tid att fylla badkaret så jag skippar det idag. I morgon ska jag hänga med Frida och Dani och deras döttrar. Det är Danis födelsedag och det måste såklart firas.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Hej! Tack för en underbar blogg! Jag undrar vilken årsmodell er Toyota Auris är? Jag och min sambo funderar på att köpa en sådan bil då vi bor i stan och snart tänker skaffa barn! Vad tycker ni bilen nu när vi har barn?

  Kram Sofie!

  1. Angelica Lagergren
   Herr och Fru Lagergren

   Hej Sofie, det är en 2014 touring sport. 🙂 Vi är supernöjda med den men kommer att skaffa en ännu större nästa höst. Vi tycker att den är kanon, väldigt bra utrymme bak och det allra bästa är att det är en hybrid. Den drar inte alls mkt bensin och vi kör ofta på el. 🙂 Vi prenumererar på bilen, så vi äger den inte 🙂 Kramar A

 2. Sofie

  Hej! Tack för en underbar blogg! Jag undrar vad det är för årsmodell på er Toyota Auris?? Jag och min sambo funderar på att skaffa en sådan bil då vi bor i stan och snart funderar på att skaffa barn. Är det en bra bil när man har barn? Kram Sofie!

 3. Anna-Karin

  Hej, vi har också samma vagn till våra barn. Vi plockar av hjulen på vagnen när det ska till att packas in mycket i bilen. Liggdelen får man antingen fylla med packning eller platta ihop!

 4. Angelica Lagergren
  Herr och Fru Lagergren

  Hej! Vad gullig du är! 🙂 Jag har haft kontakt med gravid vecka för vecka och ska skicka in en film. Sen är det bara hålla tummarna! Jag ska spela in filmen i veckan 🙂 Puss och kram A

  1. Caroline

   ÅÅÅÅH! Nu blev jag jäääätteglad! Håller verkligen alla tummar och tår!❤️❤️ Puss och kram

 5. Elin

  Vet inte hur stor en Toyota Auris är men vi har en Volvo V70 och dessutom tvillingar. Vi har fått plats med vagn och packning till både barnen och oss för en vecka! Tänk på att det går att lägga massvis med grejer i t.ex. liggdelen som bebisen har till vagnen. Och sen packa i väskor som är lätta att stuva in. Typ mjuka grejer. Det blir en del mindre kassar och väskor, men det är lättare att placera ut 🙂 IKEA-kassar funkar fint också, inte så snyggt men praktiskt 🙂