Tre blir fyra!  – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Tre blir fyra! 

4 i familjen lagergrenAlltså, vi är så stolta att vi spricker. Och det är så roligt att äntligen få dela med sig av detta tilll er. Om vi tyckte det var svårt att hålla sig förra gången så är det ingenting mot hur svårt det har varit att hålla sig från att skrika ut det till hela världen den här gången. Men för er som inte förstått ännu; Alice ska bli storasyster och jag och Angelica ska bli tvåbarnsföräldrar!

Alice är sjukt peppad på att bli storasyster, få ett litet småsyskon att lära allt hon kan. Hon fullkomligt älskade att se sitt blivande syskon på ultraljudsbilen, så mycket att hon ville äta upp den! Det vill hon med allt hon gillar just nu. Jag och Angelica var och gjorde ultraljud nu på morgonen, därav blev det inget morgoninlägg för att vi var så ivriga över det. Vi, Angelica, är i vecka 12 nu och går in i vecka 13 i morgon.

/ Stefan, Angelica & Alice

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Så himla roligt! Stort grattis! 🙂 Jag har följt er sedan Alice var i magen och har haft på känn nu under flera veckor att det antagligen är en till på g! Så skojsigt! 🙂

 2. Mia

  Stort GRATTIS till er! 🙂

  Jag blir lika tager varje gång jag får höra om bevisar på G.

  PS. Tack för tipsen inför babyshower för några veckor sedan. Det slutade med att jag gjorde en blöjtårta, med lite “inbakade” små plagg och gosedjur, inslagen i cellofan. Paketet blev så uppskattat och jag stolt att jag lyckades, win win. Så tack för tipset! 🙂

  1. Mia

   Oj vad autofixad texten blev..! Skäms på mig!

   Skulle stå:

   Jag blir lika tagen varje gång jag får höra om bebisar på G. Häftigt!

 3. Sofia Eleonora

  Åh, stort stort stort grattis till hela er fantastiska familj, vilka härliga nyheter!

  Vill samtidigt passa på att tacka för en underbar blogg och en heeelt fantastisk podd, som snabbt har blivit mina favoriter. Riktiga humörhöjare en dag som denna då allt bara känns fel, fel fel.

  Ni verkar vara en så otroligt varm, härlig, rolig, omtänksam och kärleksfull familj. Önskar er allt gott.

  Kram från Finland

 4. Veronica H

  Iiiiiiiiiiihhhh GRATTIS! Gu vad kuuuul! 😀 Älskar att få följa en graviditet till här på bloggen (hoppas jag?!?). Åh vad glad jag blir för er skull! Så himla stort. Grattis igen båda två!

 5. Anna

  Åh vad roligt! Stort grattis! 🙂 Jag är själv blivande tvåbarnsmamma och är i vecka 13. Gick in i vecka 13 igår:). Du verkar vara så rar mamma och person! Stor kram!

 6. Linn

  Oj så härligt!! Stort grattis till alla i familjen! 🙂

  Så roligt att vara gravid samtidigt som sin syster också!

 7. Malin

  Vad kuuuul! Stort grattis! Ska bli så roligt att följa er, speciellt eftersom jag är gravid i vecka 12 🙂

 8. lin

  Grattis! Men åh, vill höra mer! Typ hur ni tänker med tätheten mellan kidsen (pseudotvillingar, coolt!), funderingar kring kön, hur ni fick reda på att det var en bebis på G, hur ni berättade för andra, hur Angelica känner sig osv! Jag är en graviditets- och förlossningsjunkie! Har följt er sedan jag blev gravid i feb -14 och kan inte få nog av graviditets- och förlossningssnack. Grattis igen!

 9. O.

  STORT GRATTIS!!

  Så himla roligt!

  Förstår att det måste varit svårt att hålla sig från att berätta. 🙂

  Säger som många andra: Ska bli så kul att följa er på vägen.

  Grattis igen & stor kram!

  /O.

 10. Anna Piotrowska

  Såååååååååååå underbart o såååååååå himla kul! Tusen grattiskramar till er <3

 11. Tove

  Fantastiskt!

  Älskar storasyster-vinken och att ni kommer ha så mysigt tillsammans, 3 kusiner i samma åldrar. Hur härligt? Stort grattis och lycka till!

 12. Sara

  Åh!!! Asså ÅH! Blir så löjligt glad för er skull!! Och förvånad, kopplade inte alls med Alice tröja imorse, GRATTIS!!!!

 13. Marie

  Åh vad avundsjuk jag blir. Har ju en tjej lika gammal som er Alice, och hade gärna varit gravid igen nu <3 Grattis till er!:)

 14. Klara

  Alltså jag DÖR va kul! Är så exalterad! Jag har en dotter på 10 månader, följde dig i din förra graviditet och nu väntar jag också mitt andra och vi är EXAKT lika långt gångna! Fantastiskt!! Stort, stort grattis och det ska bli så härligt att fortsätta följa er!

 15. Sofia

  Grattis! Så roligt för Alice att bli storasyster. Även så bra för henne att slippa bli bortlämnad på förskola när hon fortfarande är så liten.

  1. Emma

   Eh varföe tror du inte de kommer lämna stora på dagis? Bara provocerande att skriva så. Alla nyfödda är värda en start med fokus bara på dem. Är 110% på att detas stora skolas in innan nya barnet kommer.

   1. Sofia

    Aldrig läst en sån löjlig kommentar. Så om man får tvillingar har båda barnen rätt att få finnas i familjen och ta plats, men om det är ett år mellan barnen ska plötsligt det äldre barnet inte få finnas??? Hoppas och tror att du har fel för Angelica och Stefan verkar vettiga och kärleksfulla föräldrar.

    1. Emma

     Är man inte kärleksfull om man lämnar stora på fsk?? Omg….. Jag är 110% på att stora kommer börja fsk innan lilla är född. Tvillingar är ju ett undantag o knappast ultimat på något sätt :-0

     1. Desire

      Den “stora” i detta fallet är en ettåring.. Tycker jag säger det mesta huruvida hon ska få va hemma eller inte..

     2. Sofia

      Man älskar ju sina barn lika mycket, stora som små. Vill att de ska ha det så bra som möjligt på dagarna. Att lämna bort en 1 åring när man inte måste är inte att tänka på barnets bästa nej. Man kan undra om du har egna barn och om du vet hur dagens förskola ser ut med personaltäthet, ljudnivå osv. Du är 110 % säker på att de frivilligt vill lämna bort sin kära lilla Alice? Hoppas du har fel säger jag bara för hennes skull.

  2. Annica

   Vilken BRA människa du verkar vara som bara mååååste dra upp dina åsikter om förskola omedelbart i första inlägget då de berättar om syskonet. Verkligen väldigt sympatiskt av dig.

   Till Angelica, Stefan och Alice: ett stort grattis!!

 16. Sofia

  Åh stort grattis till er! Ska bli roligt att fortsätta följa er resa! Helt klart bästa bloggen!

 17. Caroline

  Men åååh! Grattis!! Gud va kul att få följa ännu en graviditet!! så glad för er skull❤️❤️

 18. Anne

  Så otroligt roligt för er! 😀 Och så mycket småfolk ni får på släktkalasen! Tänk att de kommer så tätt inpå varann vilket gäng det blir! Järngänget!

 19. Rebecca

  Grattis till er!! 🙂 Måste bara berätta att jag och min man fick vårt första barn i somras, en vecka efter att ni fick Alice. Nu väntar vi ett syskon och har samma bf som Alices lillasyskon! Ska bli spännande att fortsätta följa er! Kram

 20. Lina

  Men WAAAA vad kul grattis!!!:D åh jag blir lika förvånad varenda gång någon berättar att den är gravid, vän som “bloggvän” haha vissa kan ju se sånt på en gång men inte jag :p

  Så himla häftigt! Jag längtar också till den dagen jag blir gravid igen, men det får vänta lite till. Elise är tre v äldre än Alice och får jag drömma blir hon storasyster när hon är ca 2 år 🙂

  Stort grattis! Älskar er blogg <3

  1. Lina

   Men alltså hur blond (är superblond på riktigt så ingen behöver ta illa upp hehe) ÄR jag inte då?! Såg ert förra outfit-inlägg tidigare idag och tänkte för mig själv; hmm undrar varför de köpte en tröja med just den texten på..? Aja de kanske har fått den eller bara tyckte den var fin, inte vet jag!

   Hahaha så jäkla trög kände jag mig nu xD

   Grattis ännu en gång!:)

 21. Emelie

  Åhh stort grattis!! Va kul! Jag är i v.38 med andra barnet och min son blir 1år om 3 veckor, hur tätt blir de mellan dom? 🙂

Annons