Angelica Lagergren

Help us settle a debate

Jag la upp vänstra bilden på Instagram i går (@stefanlagergren), och fick lite mothugg av Nisses (från Pappapodden och hans och Mannes blogg på Mama) fru, Li. Angelica och Li har jobbat tillsammans på VeckoRevy i flera år så detta var av den glimten i ögat varianten. Så i morse testade jag varianten till höger som Li förespråkar. Så nu undrar jag; Hur hör ni med er marmelad på era croissanter? Är ni #teamStefan (dvs mer praktiska och mindre kladdiga med marmeladen under osten), eller är ni #teamLi (dvs helt bananas med marmeladen på osten).

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. O.

    Har också växt upp med att ha marmeladen ovanpå osten. Men så såg jag en kompis som hade den under när jag var typ 14. Jag tyckte det var jätteskumt, men provade såklart. Och tycker nu det smakar som två helt olika mackor, så jag varvar. Ibland över och ibland under, perfekt! 🙂

  2. Nattis

    På osten!! inbillar mig att det inte smakar lika gott med marmelad under osten. Dessutom har vi alltid lagt marmelad på osten i min familj, sånt kan man inte bara ändra på. Min pojkvän tycker jag är knäpp, antingen har man bara marmelad eller bara ost på mackan enligt honom.

  3. Nike

    #TeamStefan! Fast jag brukar göra croissanten som en dubbelmacka och ha lite sylt både uppe och nere. Så då kanske jag kategoriernas som #TeamLi också..